Flattr det här

Lea


Page:1

Lea hade just flyttat in i ett skjul i utkanten av stan. Äntligen skulle hon bo själv. Leva som hon själv ville. Hon skulle slippa höra sin mors tjat om att hennes tatueringar var fula ärr på hennes fina kropp.

Det första Lea gjorde vara att bjuda in folk till fest. Utelivet var inte helt fantastiskt i den här stan.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea hade bestämt sig för att bli en stor stjärna, och för att bli det måste man vara typ bäst på gitarr. Lea såg till att öva mycket. Gitarren hade hon nog gett alldeles för mycket för, men den var ju så fin och blå!

[-Visa kommentarer (0)-]

Men att leva ensam betydde också att man fick tvätta själv. Lea tyckte inte att tvätt var alldeles skitroligt, men vad skulle hon göra?

[-Visa kommentarer (0)-]

Man kan inte ha alldeles fantastiska fester i ett skjul, men Lea var hyfsat nöjd i alla fall.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea var rätt snygg. Hon visste om det, men försökte låtsas som att hon inte gjorde det. Man kom längre då, hade hon upptäckt. Hon fick ett jobb på biografen där det spelade en del band.

[-Visa kommentarer (0)-]

Att jobba tog musten ur henne vissa dagar, men Lea hoppades att det var värt det.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea funderade lite om all juice hon drack istället för mat skulle ge henne några extra kilo, eller om det faktum att hon inte åt så mycket skulle hålla henne smal... Näringsriktigt var det nog inte i alla fall.

[-Visa kommentarer (0)-]

Vissa personer satsade på familj, men Lea tänkte inte göra det nu. Hon ville ha en unge långt fram i tiden. En sån där kändisbebis som man bar runt på som alla tyckte var söta... Sen. När hon var känd. Nu skulle det ju inte gå.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea försökte bjuda in fint folk till sina fester för att komma upp sig, men problemet med det var att dessa fina människor egentligen bara var snobbar.

[-Visa kommentarer (0)-]

Nina var en av de människor som Lea lixom bara krympte inför.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea hade fått i uppdrag att läsa om hur man roddar ordentligt efter att nästan ha tappat en av Ninas attiraljer. Lea hatade att läsa, och den här boken talade om hur man fortsatte att rodda i all evighet. Det var ju inte Lea intresserad av att göra direkt!

Men hon skulle nog visa Nina. Hon hade ett gig. Hon skulle spela inför eleverna på skolan. Lea hoppades att det fanns söta högstadie-pojkar där hon kunde flirta med...

[-Visa kommentarer (0)-]

Då kanske Lea kunde flytta ifrån det träsk hon bodde i! Hon hade ingen lust att bo där när hon väl blivit känd. Rikedomar och berömmelse rimmade lixom illa med att bo i ett skjul ute i ingenstans...

[-Visa kommentarer (0)-]

Pages:

(5 pages)

Skip to page:
Change display mode:

Overall rating: 0
Most rated as: Sims 3 (rated 0)

rss