Flattr det här

Lea


Page:4

Lea födde en liten pojke under helt odramatiska former. I alla fall var det sjukhuspersonalens åsikt. Lea själv tyckte att det var ganska dramatiskt att hon plötsligt ansvarade för ett nytt litet liv. Hon hade ingen aning om hur hon hade tänkt att detta skulle funka, och nu hade hon ingen mer tid att förbereda sig. Nu måste hon klara av det.

Pojken döpte hon till Teo. Hon visste inte varför, men det var vad han hette. Det kunde man ju se!

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea var missnöjd och förvirrad. Hennes skjul var väl ingen bra plats att uppfostra en son? Hon hade en son nu! Hur hade det här gått till?

Terry tjatade på henne att de borde gifta sig, men Lea tyckte att saker och ting gick tillräckligt fort fram ändå. De hade barn ihop! Räckte det inte åt honom?

[-Visa kommentarer (0)-]

Terry var inte så nöjd med Leas villrådighet, men han älskade sonen hon gett honom. Han skulle lära Teo att bli en stor artist!

[-Visa kommentarer (0)-]

Men tillslut fick Lea höra att hon behövde komma tillbaka till jobbet om hon ville ha det kvar. Det ville hon ju förstås. Hon hade ju stora planer! Lea skyndade sig att skaffa en barnvakt och åkte tillbaka till jobbet.

Det var förvånansvärt lätt att hitta barnvakt i stan. Det drällde tydligen av tonåringar som ville tjäna pengar. Lea funderade inte på om de var bra på att uppfostra barn.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea gick upp helt i moderskapet i början. Hon hade inte förstått att en bebis kunde vara så gosig och lukta så gott! Teo var en del av henne, och hon var en del av honom. Hon glömde nästan bort sin dröm om rikedom och berömmelse. Skjulet började till och med kännas tillräckligt för henne. Hon och Teo behövde inte mycket nu. Det behövde mat och sömn och varandra. Det hade de här.

[-Visa kommentarer (0)-]

När Teo fyllde år började Terry fråga Lea igen varför de åtminstone inte flyttade ihop. Lea skämdes och visste inte vad hon skulle säga.

[-Visa kommentarer (0)-]

Teo blev skelögd när han blev äldre. Lea tyckte att det var ganska dåligt. Terry sa att Teo inte behövde ögon för att höra musik och kunna spela, men Lea påpekade att en viktig del i att vara en bra artist är att se snygg ut på scen så att småflickorna köper skivor av en.

Terry rynkade på näsan åt det synsättet.

[-Visa kommentarer (0)-]

Terry tjatade om att flytta ihop och gifta sig. Lea hittade på alla möjliga ursäkter, men när Terry påpekade att han ville att de tre skulle vara den familj de de kunde vara nu när Teo fanns kunde inte Lea riktigt säga nej längre.

De bestämde att hålla bröllop snart. Det bästa med det var att få välja en klänning till brölloppet, tyckte Lea.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea bestämde sig för en enkel klänning. Det var liksom inte nödvändigt att pråla på en massa, tyckte hon.

[-Visa kommentarer (0)-]

Bröllopsdagen. Efter detta skulle Leas ensamma tid definitivt vara över. Nu kanske hon skulle få lite hjälp att ta hand om Teo, tänkte hon.

[-Visa kommentarer (0)-]

Justin kom till bröllopet för att lyckönska Lea. Han såg sorgsen ut, och Lea visste inte hur hon skulle prata med honom längre. Det gjorde henne ledsen.

[-Visa kommentarer (0)-]

Teo tyckte om att bli barnvaktad av unga tjejer och killar. De ägnade honom all den uppmärksamhet han saknade från sin mor.

[-Visa kommentarer (0)-]

Pages:

(5 pages)

Skip to page:
Change display mode:

Overall rating: 0
Most rated as: Sims 3 (rated 0)

rss