Flattr det här

3 tjejer


Page:4

När hon blygt frågade om han ville följa med in och han sa ja trodde hon nästan inte att det var sant! Han var ju ett så stort geni!

[-Visa kommentarer (0)-]

Julia och Alfhild var helt förbluffade. Sist de sett George hade han bett Melanie fara och flyga, men nu friade hon plötsligt till honom. Var hon dum i huvudet?

Eller var han det? För han svarade ja!

-Någonting måste ha rubbat flödet i rumstiden eller något, eller hur Julia, skämtade Alfhild.

[-Visa kommentarer (0)-]

Melanie och George gifte sig kort därefter och Melanie meddelade att de tänkte flytta ihop.

-Leo, då? ville Alfhild veta. Hon hade lixom fäst sig vid honom.

-Ja... eh... honom tänkte jag ju inte på, sa Melanie.

-Då kan han ju bo här tills du kommer att tänka på honom igen, sa Alfhild upprört och sprang in i första bästa rum och smällde igen dörren efter sig.

-Det är helt ok med mig om han bor kvar här, sa Julia, varpå Melanie ryckte på axlarna.

[-Visa kommentarer (0)-]

Åren gick och Leo blev tonåring. Ingen visste riktigt om det låg i generna eller om Alfhild hade något med det hela att göra, men han var verkligen en sportnörd. Frisyren och kläderna var mest för att chocka Julia, som ville att han skulle ha på sig skjorta och väst egentligen.

Leo tyckte att Jake var en nördig unge. Julia sa åt honom att man inte kan vara nördig när man är så liten, men Leo höll inte med. Ungen ville ju bara leka med klossar! Han verkade helt ointresserad av allt vad bollar hette.

[-Visa kommentarer (0)-]

Eftersom det blev en massa utrymme över i huset efter Melanie (det var helt otroligt vad tomt det blev när hon flyttade sin garderob) övertalade Julia Melvin att flytta in med henne. Innan hon visste ordet av var hon gravid och månaderna bara flög iväg, så roligt hade hon.

En vacker dag satt hon i taxin hem från sjukhuset med sin egen son, Jake.

[-Visa kommentarer (0)-]

Ett tag trodde Julia att Leo skulle ta efter mor sin när han för ett ögonblick dejtade en av grannens tvillingflickor. Men Leo dumpade henne för att hon tog för mycket tid. Han hann ju inte träna ordentligt.

[-Visa kommentarer (0)-]

Så en dag när Melvin påtade i landet kände han dödens kalla händer. Det var hjärtat som inte orkade mer. Läkaren sa efteråt att det hade gått fort. Han hade inte känt någon smärta.

[-Visa kommentarer (0)-]

Hela familjen blev förkrossad. Julia var lite förvånad över hur hårt Leo tog det. Men för Leo hade Melvin varit det närmsta han haft till en far. Hans riktiga föräldrar verkade aldrig ha tid riktigt, och det påverkade honom.

[-Visa kommentarer (0)-]

Det hölls begravning och Alfhild grät ut i famnen på en man som Julia inte sett innan. Larry hette han, och verkade riktigt omtänksam.

[-Visa kommentarer (0)-]

Leo försökte sig på det där med matlagning, men det gick visst inget bra. Ett tag såg det ut som att inte bara köket utan även Leo skulle gå upp i rök, men det ordnade sig när brandkåren kom.

[-Visa kommentarer (0)-]

Julia kom hem från jobbet lagom för att se en ganska så eldhärjad Leo.

-Men kära barn, du får ju vara lite försiktig!

Leo log bara lite sådär charmigt som bara han kunde.

-Jag skulle ju bara testa att flambera...

-Ok, bra att inget värre hände, men inget mera sånt!

-Hehe...

[-Visa kommentarer (0)-]

Alfhild tänkte att nu när hon fått jobbet på idrottshallen och allt och dessutom hittat en chysst snubbe kunde hon ju se till att krypa till kojs med honom och se vad som hände. Hon ville ha fem barn, och det var nog bäst att börja på en gång om man skulle hinna med det...

[-Visa kommentarer (0)-]

Pages:

(5 pages)

Skip to page:
Change display mode:

Overall rating: 4
Most rated as: Sims 3 (rated 5)

rss