Flattr det här

Lea


Page:3

Sårad drog sig Lea undan med gitarren. Den var det enda hon kunde lita på här i världen, kände hon!

[-Visa kommentarer (0)-]

Till Leas förvåning kom Terry över samma kväll. Han berättade att han gjort slut med Bunny för Leas skull. Han ville ingenting hellre än att vara med henne, sa han.

Lea visste inte riktigt hur hon skulle ta det. Det kom så plötsligt! Men hon kände att hon var kär i Terry, och hon vågade inte backa nu.

[-Visa kommentarer (0)-]

När de kysstes blev Leas värld ljus. Hon gillade det. Beslutet att skaffa barn med Terry verkade plötsligt väldigt smart.

[-Visa kommentarer (0)-]

Efter en kort romans friade Lea. Hon visste att Terry aldrig skulle gå med på att skaffa barn om de inte i alla fall lovat att gifta sig. Lea förstod inte alls poängen med det. Alla visste att kändisar (och antagligen alla musiker) hade stormiga korta giftermål som inte höll mer än ett par år. Lea fattade inte varför Terry skulle se ett giftermål som en garanti.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea tänkte dock inte ifrågasätta. Om det fanns ett enkelt sätt att få Terry att ge henne en unge tänkte hon ta den chansen.

Fast det var ju mysigt att vara med Terry också. Kanske kunde förhållandet hålla lite längre...

[-Visa kommentarer (0)-]

Terry tyckte att Lea var sexig i sina höga stövlar och korta kjol. Han hade inte en tanke på att skydda sig.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea visste inte riktigt hur hon skulle få ihop det hela med sin karriär och bebisen som hon var helt och fast besluten att skaffa snart. Hur skulle hon komma framåt om hon måste snyta ett litet barn hela dagarna?

Man kanske kunde skaffa nån form av barnvakt, tänkte hon.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea var nästan säker på att hon inte ätit mer onyttigt nu än hon gjort tidigare. Det var väl inte ens möjligt att göra det. Hennes mage hade blivit större, och det kunde bara betyda en sak.

Men varför kände hon sig inte glad?

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea fick ledigt från jobbet för att kunna ta hand om sig under graviditeten. Hon ville inte alls ha ledigt. Hon började spela på gatorna och hoppades att folk skulle tycka om hennes musik.

Egentligen var det bättre, tänkte hon. Äntligen fick hon spela medan folk lyssnade. Även om antalet som lyssnade var väldigt litet.

[-Visa kommentarer (0)-]

Anthony gratulerade henne till att ha tjänat pengar i dricks från folk som gillade hennes musik. Lea kunde bara svara med att klaga över ryggen som verkade försöka döda henne. Hennes kropp var inte van vid att vara så framtung.

[-Visa kommentarer (0)-]

Det var smått idylliskt att spela för folket i parken. De satte genast igång att dansa med varandra. Lea blev glad över att alla verkade trivas så mycket med hennes musik.

Hon hoppades att lilla livet i magen också trivdes...

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea hade en jobbig graviditet. Hon hade velat spela i parken mer, men hon var alltid så trött eller så hade hon ont. Hon var glad att hon fått spela alls, men hon kunde inte låta bli att önska att hon fått mer tid...

Nu skulle barnet snart komma, och hon hade ingen aning om hur hon skulle förbereda sig.

[-Visa kommentarer (0)-]

Pages:

(5 pages)

Skip to page:
Change display mode:

Overall rating: 0
Most rated as: Sims 3 (rated 0)

rss