Flattr det här

Lea


Page:2

Skolan i staden var rätt skrytig. Eller snobbig om man så ville. Lea visste att många av barnens föräldrar var rika. Det var bra om hon skulle tjäna några pengar på sitt artisteri.

Rika personer lämnar mer lättvindigt ifrån sig vad de upplever som småpengar.

[-Visa kommentarer (0)-]

En av eleverna gillade hennes uppträdande så mycket att han eller hon skickade en speldosa till Lea. Eleven skrev inte i brevet vem han eller hon var, men Lea var överlycklig över att ha ett riktigt fan!

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea ägnade mycket tid åt att umgås med vad hon hoppades var personer som kunde hjälpa henne i karriären längre fram. Terry var musiker och ganska stilig i Leas ögon. Dessutom hade de väldigt mycket gemensamt. Eller så kändes det bara så när de pratade.

Av någon anledning ville inte Terry komma över till Lea ännu. Lea undrade om han hade nån flickvän han inte berättat för henne om ännu...

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea övade alltid på gitarren, och hennes stackars gäster fick lov att underhållas på hennes eviga fester.

[-Visa kommentarer (0)-]

Justin var en trevlig kille, tyckte Lea. En sådan där som man tänker sig har en mysig familj...

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea blev befordrad till scenarbetare, men fortfarande hade hon ju inte råd att flytta. Hon längtade bort från det lilla skjulet hon bodde i, men på något sätt var det ju ändå hennes. Att någon annan skulle bo i det kändes också fel.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea blev allt äldre utan att slå igenom. Det störde henne något enormt. Man kan ju liksom inte stoppa tiden...

Men om hon ville ha barn alls måste hon ju skaffa det ungefär nu. Snart skulle det vara för sent! Hon ville inte vara en sån där som fick svårt att få barn och sedan fick beskedet att det inte skulle gå...

[-Visa kommentarer (0)-]

Justin var kul att umgås med, och han skrattade inte åt Leas gitarr-spelande eftersom han försökte bli bra på gitarr han med.

Kanske kunde han vara den som kunde ge Lea ett barn?

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea träffade Terry i parken och det var trevligt att umgås som vanligt. Lea började fundera på om inte han var Den Rätta. Någon måste ju vara det, och hon kände inte många män i sin egen ålder så som hon grävt ner sig i sin musik-karriär.

[-Visa kommentarer (0)-]

Men när Lea försökte kyssa honom blev han alldeles avig. Lea förstod inte varför. Hon var ju så himla... söt! Han borde ju bli smickrad.

[-Visa kommentarer (0)-]

Lea var missnöjd över hela sin situation. Vid det här laget hade hon tänkt sig vara rik och berömd. Istället jobbade hon med att snickra ihop scener åt andra. Hon hade ingen aning om hur hon skulle lyckas nu...

[-Visa kommentarer (0)-]

Men rätt som det var började Terry prata om flickvännen Bunny... Vilket namn, tänkte Lea. Det lät ju som att han var tillsammans med en porrskådis!

[-Visa kommentarer (0)-]

Pages:

(5 pages)

Skip to page:
Change display mode:

Overall rating: 0
Most rated as: Sims 3 (rated 0)

rss